Coatingvloer: dé antislipoplossing voor uw appartementencomplex in Utrecht

Coatingvloer in Utrecht
Is het wachten op ongelukken met gladde vloeren van uw appartementencomplex in Utrecht? Dan kan een coatingvloer de perfecte oplossing zijn! Dit type vloer is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat het er in elke omgeving goed uitziet. Bovendien kan er een antislipkorrel door de coating worden gemengd voor extra tractie. Dit is ideaal voor ruimtes die de neiging hebben vochtig (en dus glad) te worden, zoals garages, balkons en galerijen.

Wat is een coatingvloer en wat zijn de voordelen?

Als basis voor een coating vloer worden epoxy-harsen gebruikt. Dit is een synthetisch materiaal dat eerst vloeibaar is. Het wordt hard wanneer het in contact komt met lucht. De coatingvloer wordt aangebracht in een laag van één tot drie millimeter. Een coatingvloer heeft veel voordelen. Hij is bijvoorbeeld verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo kunt u de vloer de uitstraling geven die u wenst. Bovendien is de coatingvloer zeer sterk. Omdat er maar een dunne laag nodig is voor een sterke vloer, zijn ze zeer geschikt om bestaande vloeren die al glad zijn, mooi af te werken. Ook is een coatingvloer slijtvast, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te houden.

Hoe werkt de antislip functie?

De coatingvloer wordt gemengd met een antislipkorrel. Dit is een stof die de wrijving tussen de vloer en uw schoenen verhoogt. Hierdoor krijgt u meer grip op de vloer en wordt deze minder glad. Dit is ideaal in ruimtes waar het glad kan worden. Met een coatingvloer, is de kans kleiner dat u uitglijdt en valt.

Goede investering

Een coatingvloer is de perfecte oplossing voor een glad appartementencomplex in Utrecht. Deze kan worden aangebracht in alle RAL-kleuren en naar wens geleverd met een antislipfunctie, die ideaal is om gladheid te voorkomen. Met een coatingvloer hebben u en uw medebewoners minder kans op uitglijden en vallen. Neem voor een coatingvloer in Utrecht contact op met een vloerenspecialist. Voor vragen over dit artikel kunt u hier terecht.