Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends?

hoed kopen dames

De een is er enorm veel mee bezig, de ander totaal niet. Toch vinden we het allemaal meestal wel prettig om enigszins op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Je wilt toch een beetje hip overkomen en een beetje leuk voor de dag komen, bijvoorbeeld met petten. Omdat de trends altijd zo enorm snel veranderen, kan het soms heel erg lastig zijn om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ik vertel je graag welke trends er nu echt spelen en waar jij mee aan de slag kunt gaan!

Trends op het gebied van kleding.

Op het gebied van kleding zie je momenteel vooral veel neutrale kleuren terugkomen. Je ziet veel beige en grijs, meer dan dat je felle kleuren tegen komt. Ook zie je momenteel dat de tweedelige pakken echt weer terug komen. Een blazer en een pantalon in dezelfde kleur, gecombineerd met een simpele top eronder is echt enorm hip momenteel. Sowieso zie je veel pantalons en lossere broeken, zoals een straight leg of een mom jeans. Skinny jeans zul je niet meer zo snel tegenkomen. Verder komen patroontjes zoals streepjes ook weer helemaal terug! Ook komen de blouses met kant, maar ook gewone witte bloesjes weer helemaal terug dit voorjaar!

Zorg ervoor dat je outfit compleet is.

Om ervoor te zorgen dat je er echt hip en trendy uitziet, moet je zeker zijn dat je outfit echt helemaal compleet is. Dit kan je doen door aan alles te denken, zodat je outfit vanaf het hoofddeksel tot de schoenen helemaal klopt. Zorg ervoor dat je petten en hoeden goed aanpast op de rest van de outfit, vooral op het gebied van kleur. Verder is het ook goed om te kijken naar de sieraden die je draagt, het is meestal een goed idee om een keuze te maken tussen zilver en goud. Op deze manier zorg je ervoor dat je sieraden samen al één geheel vormen. Ook je schoenen moet je goed uitzoeken bij de outfit, vooral op het gebied van kleur en van de algehele stijl.