Vlaggen bestellen

Vlaggen bestellen is tegenwoordig binnen een kwartiertje gedaan bij een online bedrijf. Wil je je bedrijf bekronen met een mooie en sterke vlag, dan kan je tegenwoordig voor minder dan €100 klaar zijn. Afhankelijk van het formaat van de vlag en het type ervan hoeft een vlag absoluut niet duur te zijn. De grote concurrentie op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten zorgt daar voor. Vlaggen van tegenwoordig gaan heel veel jaar mee en zijn bestand tegen weer en wind.

Welke soorten vlaggen zijn er

Als je online vlaggen wilt bestellen met je eigen tekst of logo, dan heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende formaten en modellen. Van een vlag van 50 cm breed tot een enorm doek van 5 meter hoog, alles is mogelijk. Vlaggen worden standaard dubbelzijdig bedrukt, zodat je bedrijfslogo vanuit elke hoek tot zijn recht komt. Wat het type betreft kan je kiezen uit winkelvlaggen die onder een hoek van 45 graden hangen, beachvlaggen met hun kenmerkende speelse kromming, banieren, puntvlaggen, of natuurlijk de bekende rechthoekige doeken. 

De juiste vlaggenmast voor elke vlag

Ook vlaggenmasten zijn meegegaan met hun tijd. Ze worden tegenwoordig uitgevoerd in sterk polyester, aluminium of in verlijmd hout. Een vlaggenmast kan kantelbaar zijn, waardoor je de vlag met een tegengewicht eenvoudig kan neerlaten om de vlag te vervangen, of voor onderhoud. Maar ook zijn er slimme hijssystemen beschikbaar als optionele accessoire. Daarmee hoef je de mast niet eens neer te laten om de vlag te hijsen of te strijken. Deze masten, die via een professionele procedure gemaakt zijn, kunnen worden gecoat in elke gewenste RAL-kleur. Maar houten of aluminium vlaggen kunnen ook blank worden gelaten, omdat ze van zichzelf al een mooie uitstraling hebben. 

Zelf monteren of het overlaten voor aan de vakman? 

Voor een gering bedrag kan je tegenwoordig bij de meeste vlaggen bedrijven een extra service verwachten een professioneel montageteam komt dan bij jou op locatie langs en monteert de vlag waar je hem hebben wilt. Dat kan in de grond zijn uiteraard, maar ook aan je gevel of boven op je gebouw. Deze teams werken snel en zoreng ervoor dat je vlaggenmast bestand is tegen de jarenlange invloed van weer en wind.