3 voordelen van een zwevende inbouw gashaard

Als u op zoek bent naar een stijlvolle open haard om uw huis een moderne uitstraling te geven, kies dan voor een zwevende inbouw gashaard. Deze haarden zijn ontworpen om zwevend tegen de muur te worden geïnstalleerd. Hierdoor heeft u er meteen een uniek designelement bij. Maar dat is slechts één voordeel. In dit artikel leest u alles over de 3 voordelen van de zwevende inbouw gashaard.

1. Het ruime gevoel

Eén van de belangrijkste voordelen van het monteren van een inbouw gashaard in Luik, is dat het een ruimtelijker gevoel geeft in de kamer. Deze haarden ogen minder massief dan traditionele haarden, waardoor dit een ruimtelijk effect in uw huis creëert. En dat terwijl u toch de warmte en charme van een traditionele haard behoudt!

2. Het verborgen bedieningsluik

Een ander voordeel is dat de meeste inbouw gashaarden een verborgen bedieningsluik hebben, waarachter de ontvanger en het gasblok zich bevinden. Dit luik is zo ontworpen dat alle onderdelen goed bereikbaar zijn, zonder de esthetiek van uw haard aan te tasten. Hierdoor is ook na de installatie alles goed bereikbaar voor onderhoud en eventuele reparaties zonder concessies aan de schoonheid van uw inbouw gashaard te doen.

3. Makkelijke bediening

Het grote gemak van een gashaard, of deze nu is ingebouwd of niet, is natuurlijk dat u de haard met één druk op de knop aan kunt zetten, de vlamhoogte kunt veranderen en hem ook weer met een druk op de knop uitzet. Gemak dient de mens, maar een inbouw gashaard maakt het wel héél makkelijk.

Inbouw gashaard is mooier en makkelijker

Zwevende inbouw gashaarden bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele haarden als het gaat om zowel esthetiek als gemak. Met hun slanke design en verborgen bedieningsluik, maken deze toestellen het gemakkelijk om warmte en charme toe te voegen aan elke kamer Dus wanneer u uw huis meer van meer stijl en sfeer wilt voorzien, dan is een inbouw gashaard iets voor u! Nog een artikel lezen?Klik hier voor meer leuke woonblogs!