Transparant tafelzeil

Een tafel wil je gebruiken waarvoor hij bedoeld is: om lekker aan te zitten, te knutselen, te kletsen en te eten. Het is niet leuk als de tafel beschadigd raakt doordat jij de hem gebruikt waarvoor hij bedoeld is. Een goede bescherming van jouw tafel is dus wel op zijn plaats. Om jouw tafel te beschermen zonder verdere gevolgen voor jouw interieur, kan je gebruik maken van een transparant tafelzeil.

Help, ik heb gemorst

Het grote voordeel van een tafelzeil is dat je je geen zorgen hoeft te maken als er iets gemorst wordt. Met een vochtige doek maak je het schoon en blijft jouw tafel als nieuw. Doordat het zeil waterafstotend is, kan ook een vol glas dat omgaat jouw tafel niet bereiken en dus ook niet beschadigen. De eventuele nerven in de tafel blijven ook keurig schoon, de kruimels, het gemorste drinken of het ander vuil kan er gewoon niet bij.

Help, ik heb een grote tafel

De vorm van jouw tafel maakt niet uit, want het zeil is in veel vormen verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de omvang van de tafel: je geeft de maten door en het zeil kan op maat gemaakt worden. Afhankelijk van jouw smaak, bepaal jij hoe ver het zeil over de tafel heen hangt. Wil je dit op een bepaald moment korter hebben, dan kan je altijd zelf het zeil afknippen. Ook als je het zeil voor een andere tafel gaat gebruiken, kan je het in de door jou gewenste vorm knippen.Heb je het zeil afgeknipt of is het zeil op een gegeven moment aan vervanging toe, dan kan je de kinderen blij maken door ze ermee te laten knutselen. Ze kunnen er lekker op verven en het kunstwerk vervolgens in hun eigen figuur knippen. Ook voor oudere kinderen en volwassenen zijn de mogelijkheden voor het knutselen met resten tafelzeil oneindig.