De perfecte vakantie

vakantiehuis Provence

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk naar de mooiste plaatsen die er zijn, in de Provence ben je op een schitterende plaats waar je de perfecte vakantie kunt beleven. Je kunt er prachtige wandelingen maken, heerlijk fietsen in de uitgestrekte natuur en genieten van je vakantiehuis Provence. Wakker worden en heerlijk ontwaken met een bak koffie op het terras van je vakantiewoning. Je ziet de zon opkomen om er weer een mooie dag van te maken.

vakantiehuis Provence

Een duik in je eigen zwembad

Je kunt het jezelf nog niet voorstellen, op vakantie in de Provence en een duik nemen in je privézwembad. Toch kan deze droom werkelijkheid worden met een vakantiehuis Provence, tussen al het mooie groen en de natuur lig je op je luchtbedje te genieten. Mooier kan een vakantie niet worden, je voelt je weer energiek om in de avond tegen zonsondergang een mooie wandeling te maken. Langzaam zie je Frankrijk in slaap vallen, adembenemend mooi om te zien en mee te maken als je op vakantie bent.

Diverse plaatsen om naartoe te gaan

Tijdens een vakantie in de Provence wil je natuurlijk ook genieten van de omgeving, wil je naar Marseille waar tal van bekende mensen geboren zijn het is allemaal mogelijk. Maar de winkelliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen in de stad, duizenden winkels waar je geen moment jezelf verveelt en de leukste dingen en kleding kunt kopen. Ondanks dat de stad al 2600 jaar oud is, bruist de stad als een moderne en nieuwe stad. Ben je na een dag moe en voldaan aangekomen bij je vakantiehuis Provence, kun je met het gezin of je vrienden de bbq aansteken en genieten van een mooie afsluiting van de dag.