Dak onderhoud nodig? Schakel een dakdekker in Gouda in

Is uw dak lek? Schakel met spoed een dakdekker in

Laat uw dak zo snel mogelijk repareren

Heeft u een lekkage aan het dak van uw woning of bedrijf in Gouda? En zoekt u met spoed een dakdekker om het te laten repareren? Schakel dan een dakdekker! Die heeft het noodzakelijke onderhoud of een reparatie zo voor u uitgevoerd. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de telefoon te pakken en te bellen. Wachten tot het weer gaat regenen kan desastreuze gevolgen hebben. In dit artikel leest u alles over wat er allemaal komt kijken bij dakonderhoud. En zetten we op een rijtje welke ellende u zichzelf kunt besparen door direct actie te ondernemen.

Waarom niet uitstellen?

De gevolgen van waterschade kunnen groot zijn. Water kruipt namelijk en kan ongezien veel schade aanrichten voordat u het opmerkt. Isolatie in daken en muren kan verschrompelen. Er kan waterschade ontstaan aan uw interieur en soms treedt er ook schimmelvorming op. Dit brengt niet alleen nare luchtjes met zich mee, maar ook een gezondheidsrisico. Redenen genoeg om nu meteen de telefoon te pakken!

Wat kan een dakdekker voor u doen?

Een dakdekker bedekt daken met pannen of bitumen dakbedekking. Maar u kunt ook op hem rekenen bij een lekkend dak. Bij een lekkage is het overigens lang niet altijd een lek in het dak de oorzaak. Maar daar is een dakdekker snel achter na een dakinspectie. Ook een verstopping of gat in de dakgoot kan namelijk de nodige waterschade veroorzaken. Dat lost een dakdekker zo voor u op met een reiniging en reparatie van de dakgoot. Ook voor het vervangen of recht leggen van dakpannen behoort tot zijn diensten. Net als het vervangen van dakisolatie, het vervangen van het daklood. Ja zelf voor een complete schoorteenrenovaatie kun je bij een dakdekker terecht.

Daarom: meteen actie ondernemen

Heeft u last van een lekkage? Bel dan altijd met spoed een dakdekker in Gouda en voorkom erger. Heeft u een vraag over dakonderhoud? Neem dan contact op met een specialist of stuur ons een bericht.